Publicitat
policia
Terrassa

Detingut per atemptat a l’autoritat quan bolcava contenidors

Ha agredit a un dels agents quan anava a ser identificat per la patrulla

La trucada d’un particular ha informat aquest dijous a les 0.47 hores que un grup de persones estava bolcant contenidors al carrer de Volta, a l’alçada del carrer de Galileu. Una patrulla de la Policia Municipal s’ha dirigit fins al lloc, on ha localitzat tres persones. Quan es disposaven a identificar-les, una d’elles ha agredit un dels agents, quedant detinguda per atemptat a l’autoritat. Les altres dues persones han estat denunciades per incompliment de l’ordenança municipal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut per atemptat a l’autoritat quan bolcava contenidors
To Top