Publicitat
Terrassa

Ballart: “TxT no depèn de les decisions de Madrid, Barcelona o Brussel·les”

TxT va omplir la Coral de Prodis en el primer acte de precampanya

Jordi Ballart es veu “amb força” d’assumir el repte de revalidar l’alcaldia  “amb l’esperit d’un partit transversal i progressista com Tot per Terrassa” (TxT). Així de clar es va mostrar l’actual alcalde de Terrassa en el primer acte de precampanya de TxT.

La formació municipal va omplir aquest dilluns el vespre la Coral de Prodis en el seu primer acte com a partit després del recent anunci que Jordi Ballart repetirà com a alcaldable de la formació terrassenca el 2023. El president de la formació i actual alcalde de la ciutat va treure pit de l’alt percentatge de compliment del pla de mandat (un 88% de les accions s’han executat ja o estan en vies d’execució).

Ballart va insistir en què Tot per Terrassa és un projecte “que no depèn de decisions que es prenen a Madrid, a Barcelona o a Brussel·les”. L’alcalde considera que TxT “és el partit de les petites coses i de les grans coses”, amb idees de molta proximitat a la ciutadania “i que sovint ens les critiquen”, però també amb grans propostes amb visió de ciutat.

Alhora, va repassar algunes de les mesures implementades des del 2019 com el bus gratuït a l’Hospital o accions com les negociacions per avançar en el nou CAP Can Roca, el futur CAP Nord, la reivindicada residència de gent gran de Sant Pere Nord o la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i alta dependència.

De la mateixa manera, el president de TxT, va assegurar que la independència del partit els ha permès “tenir millors relacions que mai amb l’Ajuntament de Sabadell i potenciar, per primera vegada, una comissió bilateral amb la Generalitat”. També va afirmar que les incidències relacionades amb la neteja s’han reduït un 70%, alhora que va destacar l’augment d’efectius policials i la recuperació de la policia de barri.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top