Publicitat
Terrassa

Un divendres amb molta calor a Terrassa

Avís del Cecat per altes temperatures

Termòmetre instal·lat a la rambla d'Ègara / NEBRIDI ARÓZTEGUI

No es tracta d’una onada de calor, segons indica el servei municipal d’Emergències de Terrassa, però cal anar en compte. Sobretot, aquest divendres. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha comunicat un avís de perill de calor per als propers dies, en base als avisos del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

Emergències de Terrassa afirma que l’afectació a la nostra comarca és “de perill moderat” entre les 8 i les 2o hores de divendres. Aquest cap de setmana vinent es podria arribar a Terrassa als 37 graus de temperatura màxima.

L’Ajuntament recomana no sortir al carrer a les hores de més calor, evitar les activitats físiques intenses, beure aigua fresca de manera regular, fer àpats lleugers, evitar el sol directe, vestir roba lleugera i clara i, durant el dia, tancar les persianes de les finestres on toca el sol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un divendres amb molta calor a Terrassa
To Top