Publicitat
Festa Major Roc Blanc
Terrassa

El barri del Roc Blanc celebra la seva festa major

La cita comença aquest divendres i acabarà diumenge

Exhibició de dansa en la festa de l'any passat / LLUÍS CLOTET

Bàsquet, exhibició de dansa, música, una excursió, un concurs de mascotes… El barri del Roc Blanc de Terrassa celebra aquest cap de setmana la seva festa major amb un programa ple de propostes que acabarà aquest diumenge al migdia.

Els organitzadors tenen previst començar la festa aquest divendres a la tarda amb l’obertura de la fira, el pregó (a càrrec de Maria Dolors Férriz i Nieves Latorre), una batucada i tres concerts.

Sortides

La jornada de dissabte omplirà el barri d’activitats esportives. Al migdia es durà a terme una actuació infantil. L’activitat programada per a la tarda, a les 17.30 hores, és una exhibició de dansa. La franja de nit serà de nou per a grups musicals.

Diumenge es despertarà amb una excursió a Can Misset: la sortida serà a les 9.30 hores des de la plaça del Roc Blanc. A la mateixa hora es donarà inici a una sortida “motera”. El concurs de mascotes, a les 12 h, i el pícnic amenitzat amb música reggae, una hora després, tancaran la festa major.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El barri del Roc Blanc celebra la seva festa major
To Top