Publicitat
Terrassa

Cinc milions d’euros més de pressupost a Castellbisbal

L’equip de govern presentarà uns comptes de 27 milions

La neteja de carrers i manteniment de parcs i zones verdes tindrà una partida d’un milió

L’equip de govern de Castellbisbal presentarà al ple municipal de dilluns de la setmana vinent una proposta de pressupost per al 2023 que supera els 27 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment de 5 milions d’euros respecte a l’actual exercici.

“Es tracta d’un dels pressupostos inicials més importants del mandat”, ha destacat l’alcalde, Joan Playà. Aquest augment econòmic està motivat, en part, per la incorporació als comptes de l’any vinent de dues partides d’inversions per import superior als tres milions d’euros destinades a la construcció dels col·lectors de Can Santeugini i Costablanca i la reforma i millora urbana de cinc carrers del nucli urbà. “D’aquesta manera donarem compliment als compromisos adquirits amb l’AMB, que iniciarà la licitació d’aquests dos importants projectes tan aviat com certifiquem la disponibilitat dels recursos econòmics”, argumenta Playà.

Així mateix, es manté la disponibilitat d’un fons social de prop d’un milió d’euros. A més, s’incrementa en prop d’un milió d’euros de les partides destinades a la millora de la recollida de residus, la neteja de carrers i el manteniment dels parcs i les zones verdes. Els comptes que proposa l’equip de govern també reserven una partida de prop d’un milió d’euros per fer front a la factura energètica. Segons les estimacions que fan els tècnics municipals, que calculen que la despesa energètica de l’Ajuntament l’any vinent pot arribar als 2,5 milions d’euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cinc milions d’euros més de pressupost a Castellbisbal
To Top