Publicitat
Terrassa

Mans Unides celebra el seu primer pessebre vivent a les Esglésies de Sant Pere

L’organització també impulsa iniciatives nadalenques amb l’objectiu de donar suport a l’escolarització de joves de Burkina Faso

Mans Unides Terrassa i Mans Unides Matadepera, organitzen el seu primer pessebre vivent, coincidint amb el primer dia d’Advent. Tindrà lloc el 27 de novembre a les Esglésies de Sant Pere, de 17 a 20 hores. La visita al Pessebre vivent es farà per torns d’unes 30 persones i amb una freqüència de 20 minuts entre ells. El primer torn començarà a les 17 hores i la durada del recorregut és d’uns 45 minuts. A més, s’oferirà caldo i xocolata, entre d’altes. Ja s’han exhaurit totes les places disponibles, que són de 250 persones més infants de 0 a 10 anys. Un dels projectes que es poden dur a terme gràcies als donatius solidaris és “Suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba”, a Burkina Faso, que té l’objectiu de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat a les joves i dones.

Mans Unides Terrassa també ha dut a terme altres iniciatives nadalenques per recaptar donatius solidaris i ajudar als països del sud. Han consistit en l’elaboració de calendaris d’Advent i balconeres del naixement de Jesús. Diumenge, també es podran adquirir per un donatiu solidari de 12 i 15 euros respectivament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mans Unides celebra el seu primer pessebre vivent a les Esglésies de Sant Pere
To Top