Publicitat
Terrassa

La Forjadora de Claus arriba a Abacus Terrassa per transmetre la màgia de Nadal

El personatge dinamitzarà diverses activitats per a infants i famílies els dies 8, 9, 11 i 16 de desembre

Terrassa viu ja immersa en la campanya de Nadal. Les llums ja estan obertes, el pessebre, inaugurat i la pista de gel i la fira de Santa Llúcia ja s’han posat en marxa. El comerç, a més, també comença a organitzar activitats clarament ambientades en aquesta època de l’any.

A Abacus Terrassa el fil conductor de la campanya nadalenca és una clau màgica que obre la porta a la imaginació. Una activitat pensada per fer en família, amb l’objectiu de facilitar, als pares i mares, eines per explicar la màgia de Nadal als menuts.

A l’establiment d’Abacus a Terrassa s’hi ha ubicat una bústia on els infants podran dipositar una clau feta per ells mateixos. En fer-ho, rebran un missatge personalitzat del Tió, els Reis de l’Orient, el Pare Noel, els elfs o, fins i tot, el Grinch. D’entre totes les claus entregades, Abacus Terrassa escollirà per sorteig la seva “Clau Mestra”, que permetrà a l’infant que l’ha creat rebre un regal triat per ell a la botiga, i que els pares podran posar sota l’arbre per Nadal.

Un personatge entranyable, la Forjadora de Claus, visitarà Abacus Terrassa els dies 8, 9, 11 i 16 de desembre. Pares i infants la podran trobar a l’espai de creació de claus: allà dinamitzarà tallers per dissenyar claus úniques i especials. També ajudarà a les famílies en el procés d’introduir la clau a la bústia màgica i inscriure’s per participar en el sorteig.

A més, pel que fa a les accions solidàries, Abacus i Open Arms tornen a sumar esforços després de l’èxit de l’any passat, on es van recollir més de 100.000 euros. Diversos voluntaris embolicaran regals a Abacus Terrassa a partir d’un donatiu, que es destinarà íntegrament a l’ONG.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Forjadora de Claus arriba a Abacus Terrassa per transmetre la màgia de Nadal
To Top