Publicitat
Terrassa

L’actriu Toni Acosta: “Que visqui Terrassa i la seva gent”

Algú demana ajuda a través de les xarxes socials i els usuaris fan la seva màgia. Això és el que li ha passat a l’actriu canària Toni Acosta, que aquest dilluns feia una crida a través del seu compte d’Instagram per mirar de trobar una nena que patinava amb el seu germà, en cadira, a la pista de gel de Terrassa. Doncs bé, tan sols 24 hores després, la protagonista dels tres films de Santiago Segura “Padre no hay más que uno”, ha aconseguit el que es proposava i ho ha compartit amb tots els seus seguidors.

View this post on Instagram

A post shared by Toni Acosta (@acostatoni)

L’actriu era diumenge a la tarda a Terrassa i els seus fills van demanar-li d’anar a patinar a la pista de gel de la plaça Nova. Allà, Acosta, va presenciar una imatge que la va fer entendrir. De fet, va ser la seva filla qui va avisar-la perquè parés atenció. “Ve la meva filla i em diu ‘mami mira que bonic i jo dic “el què?” I em diu ‘els germans!’. I m’hi fixo. El millor d’aquesta escena és que fins a aquest moment a mi m’havia passat desapercebuda. Em vaig posar a plorar. Em queien les llàgrimes somrient al mateix temps. Em semblava el millor anunci de la bondat, de les cures, de l’amor”, ha escrit la intèrpret canària en una publicació a Instagram, fent referència a aquella escena protagonitzada per un nen en cadira i la seva germana.

L’actriu els va gravar i fins i tot es va fer fotos amb la germana i el pare, que li van demanar una instantània. Tenia ganes de compartir el vídeo a les xarxes socials però volia el permís de la família per fer-ho i en aquell moment no hi havia pensat. El dilluns va escriure un missatge a Instagram perquè la gent l’ajudés a contactar aquella família de Terrassa. “A mi m’encantaria compartir el vídeo. Representa tot allò que m’inspira a la vida. Però no m’atreveixo a fer-ho sense autorització”, escrivia. Aquest dimarts ho ha aconseguit i ha pogut penjar aquell vídeo.

“Que bonica és la gent! Quina meravella són les xarxes socials per a fer el bé! La gent ho va compartir i aquest matí he trobat la Nora, la nena de 13 anys que patinava amb l’Arnau, el seu germà de 16, i el seu pare m’ha dit que sí, que podia compartir-lo. Gràcies, Nora. La tarda del diumenge, vaig aprendre molt. Que visqui Terrassa i la seva gent. La vida és molt bonica, només cal saber mirar”, ha escrit Acosta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top