Publicitat
Terrassa

Solidaris amb els més petits

Continua la campanya de recollida de joguines de Creu Roja, que aquest dissabte se centra en els supermercats

Els volunaris de Creu Roja Joventut recolliran joguines durant tot l’horari d’obertura dels supermercats Carrefour de la ciutat / Lluís Clotet

Aquest és un cap de setmana cabdal pels voluntaris i col·laboradors de Creu Roja Joventut, que concentren totes les seves forces en la recollida de joguines per als infants de la ciutat que ho necessiten sota el lema “Els seus drets en joc”. Durant el divendres i el dissabte, Creu Roja centra la seva campanya als supermercats Carrefour de la ciutat, els del sector Montserrat i el del Vallès, on els qui vulguin participar poden dipositar les seves aportacions en forma de joguina durant tot l’horari d’obertura.

La Rosa Maria va ser una de les primeres terrassenques que va col·laborar amb la causa el divendres, portant un joc per a fer pentinats a la caixa de recollida de joguines. Considera que “és molt important participar de les campanyes solidàries, sobretot ara per Nadal”. Ella organitzava iniciatives similars fa uns anys i ara que ja està jubilada participa sempre que pot. “Tots hem de posar el nostre granet de sorra”, defensa.

Algunes de les persones que participaven a la campanya es mostraven resignades, com és el cas de l’Encarna. “Aquesta és una causa molt important i els governs hi haurien de fer alguna cosa. No trobo gens bé que tota la consciència social recaigui en la ciutadania”, criticava. Malgrat tot, raonava que “tots tenim veïns que tenen dificultats o es troben en una situació difícil”, motiu que la porta a participar de la campanya any rere any.

Un dels participants més petits de la recollida ha estat l’Aritz, que divendres donava un joc de construcció mentre la Dàmaris, la seva mare, l’esperava. Ella ja coneixia la campanya, i tot i creure que “és més fàcil participar en les campanyes de recollida d’aliments pel preu més baix”, defensa que “sempre és possible participar d’alguna manera”. Un degoteig constant de terrassencs solidaris van col·laborar el divendres, i Creu Roja es mostra molt esperançada amb la participació d’aquest dissabte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Solidaris amb els més petits
To Top