Publicitat
Comarca

Arrenca un projecte per promoure la transformació i el talent digital a Rellinars

La iniciativa està adreçada a aquelles activitats de comerç, serveis i restauració que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat, i l’oci i el turisme

Una agent analitzarà la situació de la transformació digital al municipi i farà un planejament a mida dels negocis / ALBERTO TALLÓN

Promoure la transformació digital per augmentar la competitivitat i l’ocupabilitat. Aquest és l’objectiu del projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”, dins del programa “Treball, Talent i Tecnologia” subvencionat per la Diputació de Barcelona, que s’ha posat en marxa a Rellinars. La iniciativa està adreçada a aquelles activitats de comerç, serveis i restauració que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat, i l’oci i el turisme.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Rellinars, “el projecte proposa actuar per reforçar l’activitat econòmica present en l’àmbit local, estimulant i acompanyant la transformació digital de persones i negocis que aposten per l’adaptació a nous reptes i demandes de la societat”. D’aquesta manera, es vol promoure el talent i la tecnologia amb voluntat de transformar i generar creixement des de l’activitat local i de proximitat.

L’actuació arrenca amb un procés de diagnosi inicial amb les activitats econòmiques locals especialment lligades a activitats comercials, de restauració i serveis. Amb aquesta primera presa de contacte s’identificaran els interessos que tenen els establiments a Rellinars sobre la transformació digital. També es podrà veure quin és el nivell de coneixements i maduresa digital i la relació dels negocis envers les prioritats del projecte.

Agent de capacitació digital
A Rellinars hi haurà una Agent de Capacitació i Dinamització Digital per desenvolupar l’acció. Aquesta experta farà un plantejament a mida de les necessitats detectades en els negocis. També assessorarà persones en atur o en actiu que puguin treballar en aquest àmbit. Aquesta actuació es durà a terme amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental durant aquest any i fins al desembre de 2022.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top