Publicitat
Comarca

Pantalles per reduir el soroll de la B-30

L’Ajuntament de Sant Cugat demana la mesura a l’alçada del districte de Valldoreix

La B-30 i l’AP-7 són vies que generen un impacte sonor molt gran
Publicitat

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha sol·licitat a la delegació del govern estatal pantalles per reduir l’impacte sonor de l’autopista B-30 al seu pas pel districte de Valldoreix.

La voluntat municipal és que s’iniciï un expedient per determinar quina és la millor manera de fer front a les demandes del veïnatge d’aquesta zona de la ciutat i que ha fet oficial l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Valldoreix per mitigar les molèsties que suposa el creixement de la intensitat del trànsit al lateral de l’autopista AP-7 i el lateral de la B-30 produït per la nova connexió amb l’A-2 i l’alliberament dels peatges. Aquest tram s’afegiria al previst en el recorregut al seu pas pel districte de Mira-sol i contemplat en l’annex dels pressupostos generals de l’Estat del 2021.

Publicitat

Així ho ha pogut verificar l’Ajuntament de Sant Cugat en el marc genèric del capítol previst “Actuaciones de conservación y explotación (conservación ordinaria y viavilidad, rehabilitación, mejoras funcionales locales y pantallas acústicas) en Cataluña. Mecanismo de recuperación y resiliencia”, segons detallen en un comunicat.

Fons Next Generation
La licitació del tram de Mira-sol estaria prevista abans d’acabar el 2023, i la seva construcció abans de finals de 2025, ja que formen part dels fons europeus Next Generation, que encara ha d’assignar el govern de l’Estat.

Publicitat
Pantalles per reduir el soroll de la B-30
To Top