Publicitat
Comarca

Multen 450 conductors per superar els 100 km/h a l’AP-7

Interior restringirà la circulació de camions en les operacions sortida i tornada del pont de desembre a l’autopista

Els Mossos d’Esquadra han multat 450 conductors per superar el límit de velocitat de 100 km/h en el primer cap de setmana de limitació al tram de l’AP-7 comprès entre el Papiol i Granollers. En total s’ha fet un control sobre 100.000 vehicles que han circulat per aquesta via des de dijous i fins diumenge, on s’ha reduït la velocitat màxima de 120 km/h a 100 km/h per reduir el volum de sinistralitat, tot i que encara no es disposen de dades referents a accidents registrats en els primers dies d’aplicació de la mesura.

D’altra banda, Interior prepara un dispositiu de cara al pont de desembre, amb dues operacions sortida i dues de tornada en què els camions veuran limitada la circulació per l’AP-7 en els dies de major expectativa de trànsit.

Pel que fa als dies 2 i 6 de desembre, es prohibirà als camions que circulin a més de 80 km/h entre Granollers i Martorell, així com en els trams de l’autopista on hi ha dos carrils. Diumenge 11 de desembre es prohibirà la circulació de camions de 17.00h a 21.00 h.

També es reforçarà la presència d’agents dels Mossos d’Esquadra al conjunt del país tant de cotxes com de motos no logotipades com de vehicles perfectament identificables del cos.

Entra en vigor el nou límit de velocitat de 100 per hora a l’AP-7

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Multen 450 conductors per superar els 100 km/h a l’AP-7
To Top