Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez farà la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

Serà un tema inèdit

El cantant terrassenc Miki Núñez serà l’encarregat de posar música al’estiu a TV3 i Catalunya Ràdio. L’egarenc ha estat escollit per fer la cançó de l’estiu de la televisió i ràdio públiques de Catalunya.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) assegura que aquest any la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio vol ser una aposta que transmeti de manera directa vitalitat, optimisme i energia. I el cantant que ho farà possible serà Miki Núñez, que actualment copresenta a TV3 el programa “Eufòria”. Va debutar com a presentador a TV3, concretament a “Cover” el primer talent show musical difós exclusivament a través de plataformes i xarxes socials.

Núñez, és un dels grans referents musicals populars de la darrera fornada musical del país. Les seves xifres a l’entorn digital parlen per si soles: 712.000 oients mensuals de mitjana a Spotify, 161.000 seguidors a Twitter i 364.000 seguidors a Instagram. És un gran èxit cada cançó que presenta i a més el segueix un públic molt transversal, tot i que té un gran impacte en els més joves. La cançó de l’estiu que farà per a TV3 i Catalunya Ràdio serà inèdita.

Els últims anys, han estat banda sonora de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio: Els Amics de les Arts (2021), Suu (2020), el també terrassenc Lildami (2019), Koers (2018), Pau Guillamet “Guillamino” (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011). 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top