Publicitat
Cultura i Espectacles

La companyia d’“El llop” de TV3 farà una segona funció de “Terra Baixa” a Terrassa

La nova sessió tindrà lloc el mateix 24 de setembre a les 18 hores, després que les entrades per la funció de les 21 hores s’exhaurís en només tres setmanes

La companyia d’actors amateurs sorgida del programa de TV3 “El Llop” obre una nova sessió per veure la seva representació de “Terra Baixa” a Terrassa. En només tres setmanes, el grup va penjar el cartell de “sold out” per a la sessió programada per al 24 de setembre a les 18 hores a la Factoria Cultural de Terrassa. Els que no en van aconseguir entrades, però, tenen ara una nova oportunitat. La companyia farà una segona funció el mateix dia a les 21 hores.

Les representacions de “Terra Baixa” a Terrassa s’emmarquen en la gira que la companyia, de la qual forma part l’egarenc Toni Aguilar, està fent per diversos teatres i sales de Catalunya després que s’emetés el programa a TV3. Per la creació d’aquest espectacle, el programa va rebre més de 1.500 candidatures, va fer 250 càstings a Cervera, Valls, Manresa i Olot i una gran final amb 33 candidats al laboratori del Món Sant Benet, dels quals 11 van passar a formar la companyia de “Terra Baixa”.

Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, “El Llop” posava de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de “Terra Baixa”, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

En la versió de Llàcer de “Terra Baixa”, la Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d’un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, decideix fer cridar el Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D’aquesta trobada fortuïta entre la Marta i el Manelic neix l’amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l’empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top