Publicitat
Aldi
Diners

Aldi reobre el supermercat de les Fonts

La cadena d’alimentació ha renovat íntegrament la botiga

La cadena de supermercats alemanya Aldi reobre aquest dimarts, 14 de desembre, el seu establiment del barri de les Fonts, que ha estat tancat durant mesos per sotmetre’s a una renovació completa.

La companyia ha renovat íntegrament la botiga “amb l’objectiu d’oferir un millor servei” als seus clients. De fet, ha construït de nou el supermercat del número 2 del carrer Rosa Sensat, per oferir als clients de la cadena “un nou espai on poder realitzar la compra setmanal de forma senzilla i còmoda”, expliquen en un comunicat.

La nova botiga obrirà de dilluns a dissabte, de les 9 a les 21 hores i s’estrenarà amb una campanya d’ofertes i descomptes.

Amb la reobertura del supermercat de les Fonts, Aldi tornarà a comptar amb quatre botigues a Terrassa. A més de la tenda de les Fonts, la cadena té botigues a l’avinguda de Béjar, a la carretera de Matadepera i a la carretera de Martorell. Aquesta última va obrir fa poc més d’un any.

El passat mes de novembre, Aldi va arribar a les 350 botigues arreu d’Espanya, amb una plantilla de més de 5.500 persones.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Aldi reobre el supermercat de les Fonts
To Top