Publicitat
Diners

La Cecot organitza una sessió en línia sobre la reforma laboral

Pep Bosch, assessor laboral de la patronal, en repassarà les principals novetats

La patronal terrassenca Cecot organitza aquest dimarts, a partir de les 9.30 hores, una sessió en línia per resoldre tota mena de dubtes referents a la reforma laboral.

A finals de desembre, Executiu espanyol, patronals i sindicats van donar el seu vistiplau al document pactat, després que la CEOE acabés aprovant les línies generals de la proposta i el passat 28 de desembre el Consell de Ministres va tirar endavant el decret llei, el pas previ per començar el tràmit parlamentari, en què els grups polítics poden acabar forçant canvis.

Per parlar del que pot suposar la reforma laboral per a empreses i treballadors, la Cecot proposa una sessió en línia (cal inscripció prèvia a través de la web de la Cecot) a càrrec de Pep Bosch, assessor laboral de la patronal. Sota el títol “Què canviarà amb la reforma laboral?”, Bosch posarà en relleu les principals novetats que implicarà la nova reforma laboral. L’assessor farà un repàs a com es veurà afectat l’Estatut dels Treballadors, quines mesures s’han pres per reduir la contractació temporal i quines implicacions tindran per a les empreses, com seran els nous Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) i quins efectes tindrà la ultraactivitat dels convenis, entre altres qüestions.

La Cecot és partidària de deixar de fer reformes laborals i definir un Codi del Treball per part dels agents socials i econòmics durant el 2022 que substitueixi l’Estatut dels Treballadors.

Pep Bosch, assessor laboral de la patrona

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cecot organitza una sessió en línia sobre la reforma laboral
To Top