Publicitat
Terrassa

Lildami es corona rei de la segona nit de Festa Major

El públic s’ha entregat en un concert ple d’emocions a l’Estadi Olímpic

Moment emotiu al concert de Lildami a l'Estadi Olímpic / Lluís Clotet

Un espectacle de llums i colors, música i emocions va explotar ahir a la nit a l’Estadi Olímpic amb el concert de Lildami, artista egarenc que encapçalava el cartell de la Festa Major i prometia ser un dels moments àlgids de la segona nit de la festivitat a la ciutat. Lildami venia de tocar al Canet Rock, però això no li va impedir agafar la nit a Terrassa amb una dosi plena d’energia, il·lusió i ganes, que va transmetre a un públic clarament entregat durant tota l’actuació. “En cada concert que fem ens trobem amb una energia com aquesta, i és el millor de la vida” va destacar el cantant, celebrant l’entusiasme dels espectadors.

FOTOS: Concert de Lildami de la Festa Major de Terrassa 2021

Els assistents, majoritàriament adolescents i joves, van viure el concert en tot moment, tant amb les cançons clàssiques com amb els nous temes presentats, com els del nou disc de l’artista “Viatge en espiral”. Un dels moments estel·lars del concert va ser quan Lildami va entonar la sentida cançó “Provença”, i els terrassencs i terrassenques es van sumar a l’emotivitat del moment amb els mòbils alçats i la llanterna encesa, movent-los d’un costat a l’altre i cantant el tema tots a l’uníson.

El moment que més va impactar i que més recorden els espectadors, però, va ser cap al final de l’actuació, quan el públic va aclamar amb força “Una altra!” per demanar un últim tema, i Lildami va cantar una de les seves cançons més conegudes i escoltades: “Pau Gasol”. El públic va rugir d’alegria i va acompanyar l’artista cantant la lletra del tema amb gran sentiment.

L’ambient durant el concert va ser, sens dubte, molt positiu i ple d’emocions, i així ho van viure els espectadors: “El que més m’ha agradat és l’ambient que ha creat, que sempre sol crear l’artista. Ha comunicat molt bé amb el públic” ha comentat en Quiquo, assistent al concert molt satisfet amb la presència de Lildami sobre l’escenari i a l’Estadi Olímpic. La Carla opinava el mateix: “Abans de la pandèmia la gent es podia ajuntar més i saltar i ballar tots junts, però igualment amb el concert d’avui s’ha aconseguit molt bon ambient”.

Els espectadors també es mostraven satisfets amb la utilització de l’Estadi Olímpic com a indret per dur a terme concerts: “S’assembla més al Palau Sant Jordi i a un lloc propi per fer concerts, més que una plaça. A més, com és més obert, es poden respectar millor les mesures de seguretat” ha comentat la Mariona. En Quiquo també hi ha estat d’acord: “La gràcia de la Festa Major era el centre, però sí que és cert que a l’Estadi Olímpic hi ha més espai i ho gestionen molt bé”. La Carla també està satisfeta amb la gestió de la Festa Major d’aquest 2021: “Jo crec que és el millor any en nivell d’organització. A més han apostat per gent de Terrassa, focalitzant el talent terrassenc”.

I com a artista orgullós dels seus orígens egarencs, Lildami va reclamar les seves arrels terrassenques udolant: “Terrassa, capital del Vallès Occidental!” entre crits i clams del públic, que el corejaven. “Ha estat brutal, Terrassa” va ser l’acomiadament del cantant terrassenc, que recorda un cop més les emocions de tocar en directe a la seva ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Lildami es corona rei de la segona nit de Festa Major
To Top