Publicitat
Terrassa

Sense Sal i amb il·lusió per la Festa Major

El grup de pop-folk terrassenc ha acollit terrassencs de totes les edats a l’Estadi Olímpic

Amb una explosió de confeti i rius de colors, cants i balls per totes les edats, el jove grup de pop-folk Sense Sal ha omplert l’Estadi Olímpic en el tercer dia de Festa Major. La banda egarenca s’ha entregat en cos i ànima a la ciutat que els ha fet de bressol, i que els ha acollit en el seu primer concert a un espai tan gran com l’Estadi Olímpic, amb capacitat fins a tres mil persones, que es trobava durant el concert pràcticament ple.

Pares i fills, famílies de tres generacions, joves i ancians han gaudit aquesta tarda de l’actuació de Sense Sal, deixant-se emportar per les desenfadades cançons del grup i sumant-se al seu entusiasme, seguint els passos de ball que els indicaven els músics i corejant els seus temes. El concert ha començat a les vuit, hora que moltes famílies han agraït. La Gemma ha vingut avui a veure Sense Sal amb tota la família com a idea de la seva filla Mariona, i ho han gaudit plenament: “Ens agrada perquè és un grup molt familiar. Podem ballar i cantar tota la família i amics, i a més aquesta hora és molt bona pels infants”.

La banda ha tocat clàssics que els transporten als seus orígens i amb els quals van sortir a la llum, com Puch-x-10, cançó que han dedicat a aquells que han patit en temps de pandèmia, recordant un moment dur que a tots ens va tocar viure: “Volem dedicar-la a tothom qui ho ha passat malament durant la pandèmia, sobretot als avis i àvies”, frase que ha causat que el públic es fongués en sentits aplaudiments, il·lusionats per deixar enrere aquella etapa i entrar de mica en mica en la nova normalitat.

El grup de vuit amics terrassencs han compartit amb el públic un tema inèdit que acaben d’estrenar, anomenat “Mira on som”, que han dedicat als assistents al concert: “Aquesta cançó és per vosaltres, gent de Terrassa, per estar sempre acompanyant-nos”.

La rebuda del grup ha estat molt bona, tant pels terrassencs que ja coneixien des de feia temps Sense Sal, com la Laura Orihuela: “Conec a Sense Sal des que van començar, i m’agraden molt perquè són un grup jove, amb força, i molt dinàmic”; com pels que han descobert avui uns temes que els han enamorat, com la Marta i la seva filla Berta, que han assistit per primer cop a un concert del grup egarenc: “Ha estat millor del que ens esperàvem. El millor ha estat el bon rotllo entre ells i que transmeten al públic”.

Amb la fi del concert de Sense Sal, l’Estadi Olímpic es prepara per a la pròxima actuació d’aquesta nit a les 23:59 hores, amb el músic terrassenc Miki Núñez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sense Sal i amb il·lusió per la Festa Major
To Top