Terrassa

Violada, lligada i cremada amb aigua bullent

Acusen una família de retenir una noia en un campament a Terrassa

La Policia Municipal va alliberar la víctima

La van lligar a una cadira amb cadenes en els turmells i així la van tenir tres hores, perquè era una gossa, segons ells, i com a una gossa la tractaven, perquè no valia per a res, perquè anava ensenyant-ho tot per tot arreu. Un altre dia, un dels tres acusats va tirar la víctima, la seva parella, a uns esbarzers, i un altre dia li va punxar amb una navalla en diverses parts del cos, i li va llançar aigua bullent als peus. El colofó del martiri va arribar el dia en què la va violar. Aquest reguitzell de vexacions i agressions atribueix el fiscal a tres persones, dos homes i una dona, acusats de coaccionar una jove en un campament situat a Terrassa.

El principal processat va començar una relació sentimental amb la víctima l’any 2018. Ella vivia a Galícia i els contactes primer van ser a distància. Ella allà, ell aquí, però al juliol del 2019, una vegada traslladada la noia a Terrassa, van començar una relació de convivència en un assentament als afores. Habitaven una barraca amb hort. Allà vivien també els pares d’ell.
El xicot va trigar molt poc temps a controlar la vida de la noia. Es va apoderar del seu mòbil i la família va començar a controlar les converses de la víctima. Només li deixaven el telèfon en comptades ocasions perquè parlés amb la seva família de Galícia. Per descomptat, amb l’altaveu connectat. No podia sortir del campament si no ho feia acompanyada d’algun dels tres.

Cadenes

La parella la deia “paia”, li etzibava que tenia mirada de prostituta, que no servia per a res, l’obligava a fer el treball de la llar. El que havia de fer, li deia, era calçar-se sabates de taló i posar-se un vestit adequat per exercir la prostitució en una carretera. El suplici va durar un mes. Un mes de “contínues actituds intimidatòries i violentes” del xicot cap a la xicota, segons el fiscal. Un dia, a principis de setembre, la noia va voler abandonar el campament, però el seu sogre la va trobar i la va obligar a pujar a la seva moto per tornar a l’assentament. La seva dona, la sogra, li va donar una bufetada i la va dir “puta” perquè havia marxat massa lluny a caminar.

Va ser aquest mateix dia, segons el fiscal, quan el noi va lligar la víctima amb cadenes a una cadira. Li va posar grillons en els turmells i la va deixar al costat d’un gos durant tres hores, sense donar-li menjar ni aigua. La lligava com a una gossa perquè era una gossa, li va deixar anar el noi. Els seus pares van participar en la vexació, presumptament. Van presenciar la lligadura i li van dedicar ofenses. Anava ensenyant les seves parts, no valia per a res. “La seva primera dona era millor”, li van dir, referint-se a l’antiga parella del fill.

Publicitat

Una tarda, no gaire després, la víctima va repetir que volia marxar d’aquell campament i va discutir amb la parella. El fiscal explica que l’acusat la va empènyer amb violència. Ella va caure en uns esbarzers i va perdre el coneixement. Ell no es va preocupar de com estava. Les ferides que la noia va sofrir en una espatlla i una cuixa es van sumar a les erosions per rascada patides quan la van lligar pels turmells.

La navalla, les cremades

A finals de mes, ella va comentar a la seva parella que el cafè no estava ben fet i ell es va enutjar de tal manera que va agafar una navalla, tipus papallona, i la va punxar en diverses parts del cos mentre la insultava, de “puta” cap amunt. En l’escrit d’acusació consta una ferida costrosa de forma punxeguda en l’avantbraç esquerre. Per aquells dies la noia va sofrir “lesions erosives” en les plantes dels peus compatibles amb cremades de primer grau. La seva parella li havia tirat aigua bullent als peus, diu el fiscal. Un altre dia la va llançar contra un moble. I va arribar la violació, súmmum del suposat reguitzell de suplicis. Explica el fiscal que la noia es va negar a mantenir relacions sexuals amb el xicot i que aquest la va ficar en el vehicle on la parella dormia sovint i que allí va vèncer la “rotunda oposició” de la víctima, a la qual va oprimir sota el seu cos, per penetrar-la.

El 5 d’octubre va acabar tot. Aquell dia, la víctima va demanar auxili i una persona aliena a la família la va escoltar i va cridar als serveis d’emergències. Agents de la Policia Municipal es van presentar en el campament. Van trobar la noia, que els va explicar la seva situació. El noi va ser detingut i el jutjat de violència contra la dona de Terrassa va ordenar l’ingrés a presó i una ordre d’allunyament.

Els guàrdies han estat citats per declarar en el judici, previst per a avui en l’Audiència Provincial de Barcelona, al costat d’uns mossos d’esquadra i quatre testimonis més i uns forenses. El tribunal també tindrà a la seva disposició objectes intervinguts pels agents en el campament: una navalla, unes tisores, una cadena, un matxet, una pistola simulada.

Publicitat
Violada, lligada i cremada amb aigua bullent
To Top