Publicitat
Esports

Domingo Ortega marxa de l’Europeu de veterans amb dues medalles més

L’atleta de la UA Terrassa Domingo Ortega, ha finalitzat la seva participació en el Campionat d’Europa de veterans disputat a Madeira amb dues medalles més, en aquest cas a la prova de cursa de muntanya. Abans havia obtingut el títol per equips en la cursa de 10 quilòmetres i en la mitja marató. Domingo Ortega ha obtingut la medalla d’or per equips amb la selecció espanyola i el bronze en la prova individual en la categoria M70. La cursa, de 8,5 quilòmetres, ha estat molt dura a causa d’un recorregut en pujada continuada i una climatologia extrema amb molt fred i pluja. En la classificació individual ha estat tercer amb una marca de 3.47’19” . Per equips, Espanya s’ha proclamat campiona amb un equip format per Domingo Ortega, Fernando Silveiro i Airam Medina. Portugal s’ha fet amb la plata.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top