Publicitat
Esports

Estel Roig, confinada a Ohio

La jugadora de hockey Estel Roig (22 anys), juga a la Miami University, al poblet d’Oxford (Ohio). Hi va arribar l’any 2015 procedent del CD Terrassa. Al maig es va graduar en psicologia i a l’agost hi va tornar. Ara està cursant un Màster. "Aquí als Estats Units, tot el que té relació amb els esports s’ha cancel·lat. No es pot entrenar ni jugar. Podem entrenar pel nostre compte, però la majoria de gent se n’està anant a casa". A Ohio fa una setmana que les classes són "on line" . Serà fins a final de semestre. "La majoria de gent se n’ha anat a casa i els campus estan buits. Sembla l’estiu. Els edificis acadèmics encara estan oberts. Ens recomanen ser a casa. Quan vas al campus t’obliguen a netejar tot el que fas servir, tant als menjadors com al gimnàs". L’Estel viu en un apartament a Ohio. "Hi ha molts estudiants internacionals als campus. Si tanquen no sé què faran. No recomanen marxar, perquè a Europa i a Xina la situació està molt malament. Esperem novetats. No sé si em quedaré estudiant "on line" o tornaré a Terrassa", diu. Molts dels estudiants de la Miami University no sembla que segueixin les recomanacions per combatre el coronavirus. Com diu Roig, "la majoria d’estudiants es passa el dia de festa. Des del dia que es van tancar les aules, la gent no para d’anar a les "house parties".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top