Publicitat
Esports

La UAT s’imposa a la jornada de Castellar

La Unió Atlètica Terrassa es va adjudicar la victòria a la segona jornada del Campionat de Catalunya de clubs del grup “D”, una competició que va tenir lloc a Castellar del Vallès. El club egarenc va quallar una excel·lent actuació i va totalitzar 523 punts, per 468,5 de l’Andorra Atlètic. Va completar el podi el CA Molins amb 452 punts. En categoria masculina, la UAT es va imposar en els 4×100 lliure amb una marca de 44”06. Van córrer Erik Cantero, Zakaria Cherkaoui, Yago Lozano i Gerard Fuentes.

Joan Fuentes va vèncer als 100 llisos amb un registre d’11”48. En fèmines, Núria Palomares va ser la guanyadora als 1.500 llisos. Patricia Palacín va guanyar als 100 tanques amb 5’13”55. Anna Sasot, per la seva banda, es va proclamar guanyadora en el salt de llargada femení amb 5,45.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La UAT s’imposa a la jornada de Castellar
To Top