Publicitat
Esports

L’egarenc Marc Pubill triomfa al Llevant

La temporada passada, el lateral dret terrassenc de 18 anys va guanyar la lliga de Divisió d’Honor juvenil amb el Llevant. Ara és titular a Primera Divisió i ja ha renovat fins l’any 2026

El defensor terrassenc Marc Pubill Pagès, a l’esquerra, durant el derbi contra el Valencia / UD LEVANTE

Terrassa continua donant jugadors que debuten a la Primera Divisió del futbol espanyol. A la plantilla de la UD Levante n’hi ha dos: el porter Dani Cárdenas i ara també el lateral dret Marc Pubill. Si bé el porter està perfectament assentat a l’equip, en les dues darreres jornades, el terrassenc Marc Pubill ha aconseguit la titularitat com a lateral dret. El futbolista ha disputat els dos darrers partits de la primera volta de la lliga de Primera Divisió. Han estat les seves dues primeres convocatòries en partit oficial amb el conjunt que entrena l’italià Alessio Lisci i sembla haver-li pres la titularitat al fins llavors lateral dret titular, el sevillà Son.

Amb el número 42 a l’esquena, Marc Pubill Pagès (Terrassa, 30 de juny del 2003) va debutar a la màxima categoria del futbol espanyol el dilluns 20 de desembre en el derbi de la divuitena jornada que va enfrontar al Ciutat de València el Levante i el Valencia. El terrassenc va disputar el partit sencer i va convèncer el seu entrenador, tot i que el Llevant va perdre per la mínima (3-4) davant la visita de l’etern rival.

Si en el dia de la seva estrena va ser titular i va jugar el matx sencer, a la jornada següent, la dinovena, Marc Pubill va repetir experiència. Va ser també un dilluns, aquest passat dilluns dia 3 de gener, I va ser en un altre derbi. El Levante va visitar el camp del Villarreal, on va encaixar un sever marcador de 5 a 0. Pubill va tornar a disputar els 90 minuts.

Renovació fins al 2026

La seva excel·lent projecció va portar el club a renovar-li el contracte fins el 30 de juny del 2026. Marc Pubill es va formar al Gimnàstic Manresa i a l’Espanyol. El 13 de desembre de 2020 va debutar amb el filial del Llevant davant de l’Hércules. Ha aprofitat a la perfecció les oportunitats que ha tingut. La temporada passada i la primera meitat d’aquesta jugava al filial, l’Atlético Levante. Però ara sembla tenir ja un lloc al primer equip. Demà intentarà ajudar el Llevant a sumar la seva primera victòria en el duel que l’enfrontarà a les 14 hores amb el Mallorca. L’equip de Pubill és el cuer de Primera amb només 8 punts i un balanç de cap victòria, 8 empats i 11 derrotes.
La temporada passada, Marc Pubill es va proclamar campió de la lliga de Divisió d’Honor juvenil amb el Llevant i ja va debutar al filial. A l’octubre va debutar amb la selecció espanyola sub-19 en un amistós davant d’Israel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top