Publicitat
Esports

Albert Oliver, el jugador espanyol de més edat que ha jugat a la Lliga ACB

El base terrassenc de l’Obradoiro Albert Oliver, s’ha convertit aquesta setmana en el jugador espanyol de més edat en disputar un partit de la Lliga ACB. Oliver té actualment 42 anys i ha superat en la llista un mite com Joan Creus.

Aquest dimarts Albert Oliver jugarà contra el València Basket amb l’honor d’haver-se convertit en el tercer jugador més veterà en la història de la Lliga Endesa. En el partit contra el Gran Canària, Oliver va jugar amb una edat de 15.483 dies (42 anys, 4 mesos i 21 dies), superant els 15.482 de Creus com a jugador nascut a Espanya de més edat. Per davant encara té dos veterans que van adquirir nacionalitat espanyola: Mike Higgins (43 anys) i, ja més llunyà, Darryl Middleton (45).

El jugador egarenc, que va guanyar el seu primer títol als 38, va debutar en la selecció espanyola absoluta als 39 i es va estrenar en Eurolliga als 40, va sumar una altra fita en la seva trajectòria amb l’aval de ser, a més, important en la victòria del seu equip signant unes estadístiques de 7 punts, 3 rebots, 2 assistències i 10 de valoració en 17 minuts i 17 segons de joc.

Albert Oliver té diversos reptes estadístics a l’abast de la mà. El primer ja ho va aconseguir aquest cap de setmana, superant la xifra de dues mil assistències. Només quatre jugadors ho han aconseguit abans.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top